Home


Welkom op de site van Oranjevereniging Haarlem!
  
30 april 2013 wordt een bijzondere Koninginnedag. Koningin Beatrix draagt de troon over aan haar zoon kroonprins Willem-Alexander. Dit jaar voor de laatste keer Koninginnedag dus. Reden om een bijzonder programma samen te stellen. 

Op deze website vind je leuke activiteiten en optredens in Haarlem op 30 april 2013.
 

 


Via PROGRAMMA meer informatie over  de activiteiten in Haarlem en Spaarndam. Klik op Spaarndam of een wijk in Haarlem, dan opent het programma van deze wijk of Spaarndam.

 

 Ook kun je informatie vinden op de site van de Gemeente Haarlem. http://www.haarlemmarketing.nl/bezoeken/evenementen/koninginnedag_haarlem/


 
Stichting Haarlems Comité voor Nationale Feesten is een van de bij de Bond van Oranjeverenigingen in Nederland aangesloten organisaties. Het oranjecomité is al sinds 1929 actief in Haarlem en Spaarndam. Op Koninginnedag en op 4 mei worden activiteiten georganiseerd.

De Bond van Oranjevereigingen in Nederland organiseert congressen en bespreekt met de leden de toekomst en de geplande activiteiten op Nationale Feestdagen.
Het blad van de Bond van Oranjeverenigingen in Nederland bevat veel informatie over het Koningshuis.


 

 NIEUWS


Festiviteiten rond troonswisseling
15 Apr 2013
PROGRAMMA


Er is weer veel te doen tijdens Koninginnedag in en rond Haarlem en Spaarndam. Open het Programma en bekijk wat er bij is voor jou. Lees meer
VRIJWILLIGERS


Komt u ons dit jaar helpen als vrijwilliger in uw eigen regio? Geef u dan nu op!
Lees meer....
CONTACT


Wilt u in contact komen met de Stichting Haarlems Comite Nationale Feesten? Gebruik dan ons contactformulier